Voorzitter Jury Laren Jazz Co de Kloet

NIEUW: CO LIVE! On the Road

 

Het wekelijkse programma CO LIVE! op de Concertzender gaat een serie locatie-opnames verzorgen met bijzondere optredens. De serie heet CO LIVE! ON THE ROAD en is vanaf maart maandelijks te horen op de Concertzender. De eerste opname is op zondagmiddag 26 februari a.s. in Nick Vollebregt Jazz Café in Laren. De toegang is gratis.

Live jazz

Voor deze eerste editie van CO LIVE! ON THE ROAD heeft programmamaker Co de Kloet klinkende namen uitgenodigd: het Dick de Graaf Kwartet (Edison Oeuvre Award winnaar 2022), de Teus Nobel Liberty Group (zijn recente Human First plaat ging in Co Live! in première) en Jessica de Boer (het debuutalbum Grow van deze jazz-vocaliste is alom geprezen). Iedereen is welkom om deze optredens en opname bij te wonen.

Concertzender

Op de Concertzender zijn veel genres jazz te horen. Daarbij is er extra aandacht voor de Nederlandse jazz. Sem de Jongh, directeur van de Concertzender: “Jazz is één van de kurken waar de Concertzender op drijft. Het is soms kwetsbare, en vaak verrassende muziek die deel uitmaakt van de Nederlandse podiumpraktijk. Jazz zal zich altijd blijven vernieuwen, en dat verdient een vaste plek op de radio.” Sinds het begin van dit jaar presenteert Co de Kloet zijn programma Co Live! op de Concertzender.

Informatie

Opname Co Live! On the Road
Zondag 26 februari 2023
deuren open: 13.30 uur
opnamen: 14.00 tot ongeveer 16.00 uur

Locatie:
Nick Vollebregt
Naarderstraat 40
1251 BD Laren

Presentatie en samenstelling: Co de Kloet
Productie en samenstelling: Martine van Zelst
Techniek: Marc Broer

Co Live! On The Road wordt mede mogelijk gemaakt door BumaCultuur.