Laren Jazz – Jury

Life is a lot like jazz… it’s best when you improvise

Onze professionele jury

Op zaterdagavond bezoekt de professionele professionele jury van Laren Jazz alle 6 optredende Jazz ensembles om een winnaar te kiezen van de avond. De winnaar treedt zondag 8 oktober 2023 op in het voorprogramma van de Grande Finale. Het hoofdconcert zal dit jaar worden verzorgd door het intussen wereldwijd befaamde trio Peter Beets, aangevuld door Sven Hammond (op orgel) en de zanger Lodewijk van Gorp.  Het concert draagt de titel : “A tribute to Ray Charles”.

 Kaarten voor de zondagmiddag (€ 24.50) zijn verkrijgbaar via het Brinkhuis in Laren.

Co de Kloet
Co de KloetJury Voorzitter
Co de Kloet (1959) is muzikant, componist, producer en radiopersoonlijkheid die werkt voor de Nederlandse publieke omroep NTR en het Conservatorium van Amsterdam. In het vak bekend als de “Creative Catalyst”, runt hij ook zijn eigen mediabedrijf, genaamd Zivasound. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Kortenhoef, een dorpje dat een beroemde schilder ooit omschreef als het centrum van de wereld.
Laura Dooge
Laura DoogeJury Laren Jazz
Muziek heeft Laura (1995) altijd vergezeld sinds haar jeugd, maar haar ware passie, jazz, ontdekte ze pas op veertienjarige leeftijd toen ze een cd van Chet Baker vond. Op het Conservatorium van Amsterdam studeerde ze cum laude af aan het Junior Jazz College op haar 17e.

In 2022 ontving ze een Special Appreciation Award van de Laren Jazz Award-jury.

Marc Jansen
Marc JansenJury Laren Jazz
Marc Jansen is een Emmy Award-winnende, onafhankelijke uitvoerend producent en creatief adviseur voor televisie en nieuwe media, die formats voor de internationale markten creëert, vindt en produceert.

Marc Jansen begon zijn carrière als muzikant en stapte begin 1977 in de televisiewereld als producer voor TROS, de grootste en nog steeds dominante Nederlandse publieke omroep.
Eind 1978 stapte hij over naar John de Mol Productions en was hij mede-oprichter van tal van langlopende prime time variété- en spelshowformats.