LOCATIES LAREN JAZZ

let op: informatie van 2022 – binnenkort meer informatie over 2023

BACK TO THE ROOTS

Laagdrempelig & Toegankelijk

Jazz en Laren zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden met name ook door inzet van Nick Vollebregt en Singer Laren.

De naam Nick Vollebregt’s Jazz- en eetcafé is een eerbetoon aan Nederlands jazzmusicus Nick Vollebregt. Na zijn muzikale carrière runde Nick met z’n vrouw aan de Naarderstraat in Laren Eetcafé Astoria, dat zich van lieverlee ontwikkelde tot het officieuze clubhuis van Jazz-minnend Nederland. Grootheden als Rita Reys, Willem Duijs, Pim Jacobs, Meta de Vries en de SkyMasters waren er kind aan huis. Internationale bekendheid kreeg de zaak toen de Tros besloot haar live radioshow Sesjun vanuit de zaak uit te gaan zenden, waardoor een keur aan internationale topmuzikanten Laren aandeed. Nu na ruim 100 jaar is Nick nog steeds een begrip in de Jazz wereld.

Jarenlang nam Singer het Jazz stokje over van Nick Vollebregt met Laren Jazz. Mede door corona is er sinds 2017 geen Laren Jazz geweest en was het Stichtingsbestuur van Laren Jazz van mening dat er een nieuw Laren Jazz opgezet moest worden wat weer “Back to the Jazz roots” gaat. Weer terug in de horeca, kleinschalig en laagdrempelig. Uiteraard doet grondlegger Nick Vollebregt ook mee.

Nick Vollebregt

Toegankelijk

9 horeca locaties in Laren

Laren Jazz vindt plaats in 9 locaties in Laren op 1 oktober 2022. Vanaf 21:00 treedt aanstormend Jazz talent op. De toegang is gratis, drankjes en versnaperingen dienen ter plekke te worden afgerekend.

Deelnemende restaurants:

Bonte Paard
Brinkhuis Laren
Café de Koerier
Hamdorff Eten en Drinken
Maximiliano Laren
Mauve Laren
Nick Vollebregt
Ron Gastrobar Indonesia
Vis Atelier Seafood & More

HET BESTE RONDOM DE BRINK!