CONTACT LAREN JAZZ

Voor meer informatie over Laren Jazz of het aanvragen van een sponsor pakket kunt u contact opnemen met de Stichting Laren Jazz

back to the roots

Stichting Laren Jazz

Laren Jazz is een Stichting zonder winstoogmerk en is sterk afhankelijk van giften en sponsoring. Het doel van de Stichting (opgericht in 2022) is om Jazz weer terug te brengen naar Laren. Jazz en Laren zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden met name ook door inzet van Nick Vollebregt en Singer Laren.

De naam Nick Vollebregt’s Jazz- en eetcafé is een eerbetoon aan Nederlands jazzmusicus Nick Vollebregt. Na zijn muzikale carrière runde Nick met z’n vrouw aan de Naarderstraat in Laren Eetcafé Astoria, dat zich van lieverlee ontwikkelde tot het officieuze clubhuis van Jazz-minnend Nederland. Grootheden als Rita Reys, Willem Duijs, Pim Jacobs, Meta de Vries en de SkyMasters waren er kind aan huis. Internationale bekendheid kreeg de zaak toen de Tros besloot haar live radioshow Sesjun vanuit de zaak uit te gaan zenden, waardoor een keur aan internationale topmuzikanten Laren aandeed. Nu na ruim 100 jaar is Nick nog steeds een begrip in de Jazz wereld.

Jarenlang nam Singer het Jazz stokje over van Nick Vollebregt met Laren Jazz. Mede door corona is er sinds 2017 geen Laren Jazz geweest en was het Stichtingsbestuur van Laren Jazz van mening dat er een nieuw Laren Jazz opgezet moest worden wat weer “Back to the Jazz roots” gaat. Weer terug in de horeca, kleinschalig en laagdrempelig. Uiteraard doet grondlegger Nick Vollebregt ook mee.

Telefoon

06 – 46943971

Adres

P/a Brinkhuis Laren
Brink 29
1251 KT Laren

Email

info@laren-jazz.nl

Overig

KvK: 97318539
BTW: NL864263922B01
Download akte van oprichting

Stichtingsbestuur Laren Jazz

Frank van den Wall Bake
Frank van den Wall BakeVoorzitter Laren Jazz
Werkzaam als consultant bij Van den Wall Bake Consult
Leon Schouten
Leon SchoutenPenningmeester Laren Jazz
Werkzaam als directeur bij het Brinkhuis in Laren
Huub Zinkstok
Huub ZinkstokSecretaris Laren Jazz
Eigenaar van Zinkstok Advocatenkantoor in Huizen

we horen graag van u!