The Tonal Few – Laren Jazz 2024

Jazz, Groove, Pop en Wereldmuziek

The Tonal Few – Conservatorium Den Haag

Ontdek een harmonieuze mix van jazz, creativiteit en vriendschap. Ons kwartet – Antonin, Felipe, Ewen en Geraldo – overstijgt grenzen en weeft melodieën die resoneren over continenten. Door jazz, groove, pop en wereldmuziek te combineren, creëren we een geluid dat zowel vertrouwd als fris is. Ontdek onze muzikale reis, waar eenheid in verscheidenheid centraal staat.

In het hart van Nederland, op het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, komen vier muzikanten uit verschillende hoeken van de wereld samen om The Tonal Few te creëren, een jazzkwartet. Antonin (Zwitserse vibrafonist), Felipe (Ecuadoriaanse bassist), Ewen (Franse drummer) en Geraldo (Indonesische saxofonist) ontdekken dat hun gedeelde liefde voor jazz en originele muziek de grenzen overstijgt. Hun unieke geluid combineert invloeden uit jazz, groove, pop en wereldmuziek en nodigt luisteraars uit op een authentieke sonische reis.

The Tonal Few viert eenheid binnen diversiteit, waarbij vriendschap en creativiteit in hun harmonieuze composities worden verweven. De ingewikkelde schrijfstijl van Antonin vormt een aanvulling op de frisse benadering van Felipe, wat resulteert in boeiende melodieën die tot ver buiten de culturele barrières resoneren.

The Tonal Few Op Laren Jazz Conservatorium Den Haag
The Tonal Few Op Laren Jazz Conservatorium Den Haag