Pop & Jazz Hilversum 19 oktober 2024

Laden Evenementen

Pop & Jazz Hilversum 19 oktober 2024

De 2e editie van het Pop & Jazz Hilversum festival. Op 19 oktober in Gooiland. Genieten van pop, jazz, funk, blues. In 4 zalen met 14 bands!

Tickets

De prijs voor een ticket (17.00-00.30) is € 45. Als je snel bestelt, vóór 1 juli as, dan geldt er een speciale Early Bird prijs van € 40.  Deze prijzen zijn inclusief € 3 servicekosten. Na deze datum geldt het tarief van € 45.

Boek nu je tickets op www.popjazzhilversum.nl

Over Pop & Jazz Hilversum

Het Pop & Jazz Hilversum Festival wordt sinds 2023 georganiseerd door de Stichting Pop & Jazz Hilversum, een initiatief van de Lions Club Hilversum. Hilversum is niet alleen Mediastad maar ook Muziekstad. Toch was er geen muziekfestival voor een breed publiek. Dit was de aanleiding voor een groep enthousiaste vrijwilligers om een bijzonder festival te organiseren in de iconische locatie Gooiland.

Een festival met een hele speciale sfeer én dat verbindt. Een diversiteit aan bezoekers, gevestigde artiesten en jong talent. Met vele muziekvormen voor ieder wat wils: pop, soul, jazz, blues, funk, latin.

Een viering van muziek, gemeenschap en cultuur die Hilversum op de kaart zet. In een samenwerking met o.a. het Prinses Christina Concours, Conservatorium Amsterdam, inJazz Radio (Co de Kloet).

Organisatie

Op 19 oktober 2024 vindt de 2e editie van het Pop & Jazz Hilversum Festival plaats in Gooiland. De organisatie is in handen van het stichtingsbestuur in samenwerking met een grote groep vrijwilligers. Er is geen winstoogmerk.

Het festival wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Gemeente Hilversum en een scala aan subsidiënten en sponsoren.

Festival locatie:

Gooiland events, Emmastraat 2, 1211NG Hilversum. Tel. 035 7440115.

Contact

  • Stichting Pop & Jazz Hilversum
  • Adres: Kortenhoefsedijk 55, 1241LP Kortenhoef.
  • Bestuur: Ronald Bruin, Lukas Arends, Ron Piers.
  • Realisatieteam: Frits Vogel, Frans van Belle, Jan Willem Dekkers, Hein Roovers, Peter Bukman, Paul Weil.
  • Advies: Co de Kloet
  • Vormgeving: Frans Willem Pompe
  • Email: contact@popjazzhilversum.nl

 

Sharing is Caring

Ga naar de bovenkant