Preview concert Laren Jazz 2024

Laden Evenementen

Laren Jazz – preview 6 bands voor de jury

Kom op 28 september genieten van een voorproefje van Laren Jazz. In het Brinkhuis Theater treden de 6 geselecteerde bands op voor de jury. Van 14:00-16:00 uur € 7.50 inclusief een drankje.

De opzet van Laren Jazz (5-6 oktober 2024) is dit jaar iets anders. Niet alleen het Conservatorium Amsterdam levert bands, maar de 8 conservatoria van Nederland met een jazz afdeling konden bands inzenden voor Laren Jazz. Uit de ca 20 inzendingen koos de jury onder leiding van Co de Kloet 6 bands die op 5 oktober gaan optreden in de Johanneskerk, Mauve Restaurant & Bar, Café ’t Bonte Paard, Nick Vollebregt, Café de Koerier en het Brinkhuis.

Deze 6 bands komen op 28 september in het Brinkhuis Theater een voorproefje geven voor de jury, zodat zij de bands kunnen beoordelen op hun muzikale talent maar ook hun podium talent. Door het allemaal in het theater te doen ontstaat hier een eerlijk speelveld voor de jazz bands en kan de jury de bands beter en eerlijker beoordelen.

Koop je kaartje voor deze heerlijke Jazzy middag online zodat u op zaterdag 5 oktober tijdens Laren Jazz precies weet welke bands/locaties u wilt gaan bezoeken.

De presentatie is in handen van Co de Kloet.

 

Sharing is Caring

Ga naar de bovenkant